Logo

Marcipansnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
2 1/2 dl mælk
1 1/2 dl vand
150 g smør eller margarine
12 dl hvedemel
1 tsk hjortetaksalt
2 spsk sukker
1 æg sammenpisket
perlesukker

Fyld:
400 g marcipan
1 æg
2 spsk sukker
1 spsk kanel
1/2 spsk vaniljesukker

Smuldr gæren ned i en skål.
Smelt fedtstoffet, tilsæt mælk og vand og opvarm det til det er håndvarmt.
Hæld det over gæren og rør til gæren er opløst.
Bland hvedemel, hjortetaksalt og sukker, kom det i skålen og bland det med
væsken.
Arbejd dejen smidig på et melet bord.
Lad den hæve med et klæde over i ca. 30 minutter.
Del dejen i 2 dele og rul hver del ud til en firkant, ca 35x50 cm.
Bland marcipan og æg og bred det ud over dejen.
Bland kanel, vaniljesukker og sukker og drys det ud over marcipanen.
Rul dejen sammen til to faste ruller.
Skær rullerne i 2 cm. brede skiver og læg skiverne i små papirsforme
med snitfladen opad.
Lad dem hæve på en bageplade i 30 minutter.
Pensl med sammenpisket æg og drys med perlesukker.
Bag sneglene ved 225°C i ca. 8-10 minutter.

Tips: Frosne snegle kan tøes op i en 200°C varm ovn i ca 10 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kagecreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-banan-kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knækbrød, lav fedt %Disse knækbrød har et lav fedtindhold og laves på rugmel. De er lette at lave og smager...
• Jordbær GranitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os