Logo

Marcipan tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Tærtedej:
200 g hvedemel
125 g smør
2 spsk finkornet sukker
vand
 
Fyld:
125 g finkornet sukker
90 g smør
2 æg
2 spsk iskold vand
250 g rå marcipan
1/2 kg friske sommer bær
 
1 dl gele sukker
2 dl vand
 
Bland hvedemel og sukker og smuldr. smørret i.
Saml dejen med lidt vand, og lad den hvile i 30 min. i køleskabet.
Rul dejen ud og læg den i en tærte form.
Rør smør og sukker blødt.
Pisk æggene i et af gangen og rør så revet marcipan i dejen.
Kom dejen i tærteformen, bages nederst i ovnen ved 200ºC i ca. 20 min. Lad tærten køle af.
Bland 2 dl vand og en del gele sukker i en gryde, og lad det koge i halvandet minut, og sæt det til køling.
Pynt med masse friske bær og hæld geleen over.
Server med cremefraiche eller fløde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grydebrød med durumhvedeGrydebrød kaldes af mange som verdens bedste brød og det er både lækkert og nemt at lave....
• Solsikkebrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærsnitter 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frysning af isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os