Logo

Marcipanblade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
400 g hvedemel
200 g smør/margarine
200 g sukker
1 æg
 
Marcipan:
250 g marcipan
100 g flormelis
2 cl. Rom
 
Fyld: 125 g abrikosmarmelade
Glasur:
100 g flormelis
2 cl. Rom
1 spsk vand
 
Dej: Smørret smuldres i melet.
Lav en fordybning i midten og slå ægget ud.
Drys sukkeret over.
Ælt hurtigt dejen sammen.
Lad den hvile i køleskabet 30 minutter.
Rul dejen udi 1/2 cm tykkelse og stik kagerne ud med en bladform eller
skær den ud efter en skabelon ca 4x6 cm.
Sæt kagerne på en smurt bageplade og bag dem i en varm ovn ved 200ºC
 i ca. 15 minutter.
De skal være meget lyse.
Marcipan: Ælt marcipanen med flormelis og rom og rul den tyndt ud
på et bord drysset med lidt flormelis.
Stik marcipanen ud med samme form som mørdejen.
Stryg et tyndt lag marmelade på de kolde kager og læg dem sammen to
og to med marcipan imellem.
Glaser kagerne med flormelis, der er rørt op med rom og vand.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt hvedekransEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesambrød eller -rundstykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerods og rosinbollerEt anderledes tebrød, hurtigt bagt, saftigt og fiberrigt! Med den herlige farve er brødet...
• Frisk mango med bærsauce En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os