Logo

Marcipanhatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ca. 20 stk

Linsedej
150 g hvedemel
100 g margarine
50 g flormelis
1/2 sammenpisket æg

Fyld:
100 g marcipan
60 g sukker
1 æggehvide

Smuldr margarinen i melet. Bland flormelis i og saml dejen hurtigt med ægget.
Sæt dejen på køl i 1 times tid.
Arbejd marcipan og sukker sammen med hviden til en blød masse. Rul den ud i en pølse med lidt flormelis og del den i 15-20 stykker. Rul dem til kugler.
Rul linsedejen ud på et melet bord i 3 mm tykkelse og udstik den i små runde bunde på ca. 4-5 cm i diameter.
Læg en marcipan kugle på hver bund og tryk linsedejen op med 3 fingre som en trekantet hat. Sæt på plade med bagepapir.
Bag ved ca. 225ºC i 6-8 min. De skal være lysebrune på »hatteskyggen«. Afkøl på bagerist.

Tips:
Kagernes bund dyppes i smeltet chokolade, eller de kan sprøjtes med æggehvideglasur.
Fryseegnet.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toscatærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• WienerbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanille CremeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os