Logo

Marcipanhatte - Napoleonshatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hvedemel
100 g margarine
50 g flormelis
½ sammenpisket æg
 
Fyld:
100 g marcipan
60 g sukker
1 æggehvide
 
Smuldr margarinen i melet.
Bland flormelis i og saml dejen hurtigt med ægget.
Sæt dejen på køl i 1 times tid.
Arbejd marcipanen og sukker sammen med hviden til en blød masse.
Rul den ud i en pølse med lidt flormelis og del den i 15-20 stykker.
Rul dem til kugler.
Rul linsedejen ud på et melet bord i 3 mm tykkelse og udstik dem i små
runde bunde på ca. 4-5 cm i diameter.
Læg en marcipankugle på hver bund og tryk linsedejen op med 3 fingre som en trekantet hat.
Sæt på plade med bagepapir.
Bag ved 225ºC i 6-8 min.
De skal være lysebrune på "hatteskyggen".
De afkølede kagers bund dyppes i smeltet chokolade.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her