Logo

Marcipanhatte - Napoleonshatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g hvedemel
100 g margarine
50 g flormelis
½ sammenpisket æg
 
Fyld:
100 g marcipan
60 g sukker
1 æggehvide
 
Smuldr margarinen i melet.
Bland flormelis i og saml dejen hurtigt med ægget.
Sæt dejen på køl i 1 times tid.
Arbejd marcipanen og sukker sammen med hviden til en blød masse.
Rul den ud i en pølse med lidt flormelis og del den i 15-20 stykker.
Rul dem til kugler.
Rul linsedejen ud på et melet bord i 3 mm tykkelse og udstik dem i små
runde bunde på ca. 4-5 cm i diameter.
Læg en marcipankugle på hver bund og tryk linsedejen op med 3 fingre som en trekantet hat.
Sæt på plade med bagepapir.
Bag ved 225ºC i 6-8 min.
De skal være lysebrune på "hatteskyggen".
De afkølede kagers bund dyppes i smeltet chokolade.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolademandelkage, bagtLækker chokoladekage der indeholder både lys chokolade, mørk chokolade og mandler. Perfekt...
• Nødderoulade med chokoladefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Den gode drømmekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CassataEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!