Logo

Marcipankage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g konfektmarcipan
3 æg
Karamelcreme:
2 dl piskefløde
4 spsk sukker
2 spsk kakao
Pynt / Servering:
mandelsplitter
2 dl piskefløde

Hak eller riv konfektmassen groft på et rivjern.
Pisk æggene i en skål.
Rør konfektmassen og æggene sammen, og kom blandingen i en form (ca. 20 cm i diameter).
Bages i ovnen ved 200°C i ca 30 minutter.
Lav imens cremen;
Bland alle ingredienserne sammen i en tykbundet gryde.
Lad cremen koge ved svag varme til den begynder at blive tyk, ca 10-15 min. rør hele tiden så den ikke brænder på.
Vend forsigtig den færdigbagte kage ud på en rist, og lad den køle af.
Rist mandlerne på en plade i ovnen 3-4 min.
Pynt med de ristede mandelsplitter. Server med flødeskum.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
80911-12-2010 12:15:36 madABC
Hej Ann - du har kunstnerisk frihed til selv at vælge, men ovenpå er nok lettest. God jul.
81011-12-2010 12:06:05 Ann
Hvad med karamelcremen? Skal den i kagen, ovenpå kagen eller hvad?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?