Logo

Marcipankage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g marcipan
500 g sukker
500 g smør
11 hele æg
150 g hvedemel

Marcipan, sukker og smør røres til det er hvidt. De 11 æg piskes sammen i et fad og røres derefter langsomt i dejen. Melet kommes i. Læg bagepapir i bradepanden og fordel dejen jævnt og glat den ud. Den bages i 40-45 min. ved 200°C. Lad kagen blive kold i bradepanden, vend den ud på en bagerist. Kagen kan nu skæres og trækkes over med chokolade og pyntes.

Tips: Denne kage er lige så god at servere som konfekt. Den kan skæres ud i baner på ca. 6-7 cm brede og trækkes over med chokolade og pyntes med røde cocktailbær og nogle valnødder.
Pak dem ind i film, og de holder fint i 10-12 dage, når de står køligt - dog ikke i køleskab.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?