Logo

Marcipantærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
bund:
175 hvedemel
125 g smør
3 spsk sukker
1 æggeblomme

Fyld:
150 g smør
125 g sukker
200 g pistaciemarcipan(rulle)
1 æg
1 æggehvide

Pynt:
100 g overtrækschokolade
mandler
gule sukkerkugler eller cocktailbær

Smuldre smørret til tærtebunden i melet.
Tilsæt sukker og æg og æggeblomme og ælt hurtigt dejen sammen.
Læg den koldt 1 time
Rul dejen ud og beklæd en tærteform ca. 24 cm med den.
Rør smør og sukker til fyldet sammen.
Rør pistacemarcipanen blød med æg og æggehvide
Rør smør og marcipanblandingen sammen og fordel den i tærtebunden.
Bag tærten 30-35 minutter ved 200 º.
Lad kagen blive kold. Smelt chokoladen og fordel den over kagen.
Pynt med mandler, sukkerkugler eller cocktailbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Park brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med remonceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova med kiwiMarengs er en lækkerbisken og i selskab med flødeskum har du et mageløst makkerpar. Denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os