Logo

Marcipantærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

bund:
175 hvedemel
125 g smør
3 spsk sukker
1 æggeblomme

Fyld:
150 g smør
125 g sukker
200 g pistaciemarcipan(rulle)
1 æg
1 æggehvide

Pynt:
100 g overtrækschokolade
mandler
gule sukkerkugler eller cocktailbær

Smuldre smørret til tærtebunden i melet.
Tilsæt sukker og æg og æggeblomme og ælt hurtigt dejen sammen.
Læg den koldt 1 time
Rul dejen ud og beklæd en tærteform ca. 24 cm med den.
Rør smør og sukker til fyldet sammen.
Rør pistacemarcipanen blød med æg og æggehvide
Rør smør og marcipanblandingen sammen og fordel den i tærtebunden.
Bag tærten 30-35 minutter ved 200 º.
Lad kagen blive kold. Smelt chokoladen og fordel den over kagen.
Pynt med mandler, sukkerkugler eller cocktailbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her