Logo

Marcipanæblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
125 g marcipan
2 æg
150 g hvedemel
4-5 æbler
2 spsk sukker
evt. 1-2 tsk kanel
 
Riv marcipanen groft, så er den nemmere at arbejde med.
Rør smør, marcipan og æg sammen og tilsæt melet.
Kom dejen i en form med løs bund, ca. 24 cm.
Skræl æblerne og skær dem i både.
Læg æblerne i formen.
Drys æblerne med sukker og kanel og bag kagen ca. 1/2 time ved 200ºC, til æblerneer gyldne.
Spis kagen lun med flødeskum eller cremefraiche. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags fastelavnsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkebrød Skinkebrød smager godt til suppe og grønsagsretter. Tilberedningstid: 25 min....
• Gulerodskage med valnødder og chokoladeovertrækEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os