Logo

Marengs - chololade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 æggehvide
50 g melis
¼ tsk eddike
1 tsk kakao
¼ tsk vanilje
25 g revet chokolade
25 g mandler
 
Æggehviden piskes stiv.
Halvdelen af sukkeret piskes i.
Dejen piskes tæt og sej med eddiken.
Resten af sukkeret blandes godt med kakao, vanilje, chokolade og mandler.
Blandingen røres i på en gang.
Dejen sættes på smørsmurte, melede plader, der sættes i forvarmet ovn.
Bagetid ca. 1 time ved 110ºC med ovndøren på klem.
Der kan bages 2-3 plader på en gang.
Når kagerne sidder løse på pladerne, er de færdige.
 
Tips: 15 æggehvider svarer til 4 bageplader med marengs.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græske saltbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spanske churros 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjertevenlige scones ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frække jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!