Logo

Marengs - frosting

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggehvider
150 g sigtet flormelis

Æggehviderne piskes stive, hvorefter sukkeret irøres lidt efter lidt under stadig piskning.
Skålen med æggehvidemassen stilles nu i vandbad (gryde med kogende vand), heri piskes marengsmassen ca 10 minutter.
Sættes gennem sprøjtepose på smurt plade i små toppe, der bages ved svag varme, ca 100ºC.
Eller anvendes som låg eller pynt til kager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her