Logo

Marengs - hvide

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 æggehvide
50 g melis
1/2 tsk eddike
1/4 tsk vanilje
 
Æggehviden piskes stiv i en fedtfri skål, med et fedtfri piskeris.
Halvdelen af sukkeret drysses i, mens man stadig pisker. Eddiken tilsættes.
Marengsdejen piskes igen, til den er tæt og sej.
Resten af sukkeret blandes med vanilje, og tilsættes på en gang.
Pladerne smøres med smør, og drysses med hvedemel.
Dejen sættes på pladen i toppe, med to teskeer.
Marengs sættes i forvarmet ovn ved 110ºC, og tørres med ovndøren på klem
ca. 1 time, til de løsner sig fra pladen.
De afkøles på rist, og gemmes i tætte dåser.
 
Tips: 15 æggehvider svarer til 4 bageplader med marengs
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HavregrynsfingreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stort italiensk landbrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HybenbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift på Vanille-parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os