Logo

Marengs - hvide

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 æggehvide
50 g melis
½ tsk eddike
¼ tsk vanilje
 
Æggehviden piskes stiv i en fedtfri skål, med et fedtfri piskeris.
Halvdelen af sukkeret drysses i, mens man stadig pisker. Eddiken tilsættes.
Marengsdejen piskes igen, til den er tæt og sej.
Resten af sukkeret blandes med vanilje, og tilsættes på en gang.
Pladerne smøres med smør, og drysses med hvedemel.
Dejen sættes på pladen i toppe, med to teskeer.
Marengs sættes i forvarmet ovn ved 110ºC, og tørres med ovndøren på klem
ca. 1 time, til de løsner sig fra pladen.
De afkøles på rist, og gemmes i tætte dåser.
 
Tips: 15 æggehvider svarer til 4 bageplader med marengs
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her