Logo

Marengs 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggehvider
2 tsk eddike
100 g sukker

Æggehviderne piskes meget stive, og gerne lidt ekstra, inden eddiken og halvdelen af sukkeret kommes i.
Pisk igen til det hele er sejt, og vend så resten af sukkeret forsigtigt i.
Dejen kan tilsættes hakkede mandler eller hakkede valnøddekerner.
Sættes i toppe med to teskeer på en plade med bagepapir.
Sættes i en forvarmet ovn.
Bages i 1 time ved 110° og tørres med ovndøren på klem.
Når de løsner sig er de færdige.
Afkøler på rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Drømmetærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza-snegle til madpakkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flade nøddekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitrontærteEr du også tosset med citrus i desserter – det syrlige og det søde i en perfekt aromatisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os