Logo

Marengs 7

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 stk æggehvider
100 g melis
¼ tsk eddike
2 gange 1 sukker
 
Pisk æggehviderne stive og tørre og tilsæt sukkeret og pisk mellem hver gang til hviderne er stive.
Vend forsigtigt resten af sukkeret i.
Sæt dejen med 2 teskeer på en smurt plade el. brug en sprøjtepose.
Kagerne kan stå meget tæt ved hverandre.
Bag marengs ved meget smag varme, 110°C til de er tørre.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugsigtebrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GougèresEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SmørlapperEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risbudding, varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!