Logo

Marengslagkage med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Marengsbunde:
4 æggehvider
125 gram sukker
75 gram mørk chokolade
 
Fyld:
Kornene af 1 stang vanilje eller vaniljesukker
2 ½ dl fløde
2 ½ dl cremefraiche 38%
3 spsk flormelis
 
Æggehviderne piskes halvstive,-sukker tilsættes og der piskes videre.
Tegn 3 cirkler ca. 20-22 cm i diameter på 3 stykker bagepapir.
Fordel dejen på de 3 cirkler.
Bag dem midt i ovnen ved 125ºC i ca. 1 ½ time og lad bundene køle i
ovnen med åben låge.
Smelt chokoladen og smør det på bundene.
 
Fyld: Vanillie, fløde, cremefraiche og flormelis hældes i en skål, og
piskes til det har en flødeostkonsistens.
Fordeles på 2 af marengsbundene og bærrene trykkes godt ned i fyldet.
Man kan pynte den øverste bund med nogle af bærrene.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her