Marengsbunde:
4 æggehvider
125 gram sukker
75 gram mørk chokolade
Fyld:
Kornene af 1 stang vanilje eller vaniljesukker
2 ½ dl fløde
2 ½ dl cremefraiche 38%
3 spsk flormelis
Æggehviderne piskes halvstive,-sukker tilsættes og der piskes videre.
Tegn 3 cirkler ca. 20-22 cm i diameter på 3 stykker bagepapir.
Fordel dejen på de 3 cirkler.
Bag dem midt i ovnen ved 125ºC i ca. 1 ½ time og lad bundene køle i
ovnen med åben låge.
Smelt chokoladen og smør det på bundene.
Fyld: Vanillie, fløde, cremefraiche og flormelis hældes i en skål, og
piskes til det har en flødeostkonsistens.
Fordeles på 2 af marengsbundene og bærrene trykkes godt ned i fyldet.
Man kan pynte den øverste bund med nogle af bærrene.