Logo

Marengsreder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk æggehvider
2 dl sukker
100 g hasselnøddekærner
1 tsk vaniellesukker

Æggehviderne piskes meget stive. Sukker tilsættes gradvis under piskning. Nødderne hakkes med fint og tilsættes sammen med vaniljen. Dejen sprøjter ud m. diameter på ca 8 cm på smurt nagepapir.
Resten af dejen kommes i sprøjtepose og der sprøjtes en kant rundt p åhverbund.
Bundene bages 1 time og 15 minutter ved svag varme (125º).
Kan evt. serveres med hindbærmousse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her