Logo

Marengstærte med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
4 æg
1 dl hvedemel
1 ½ dl sukker
2 tsk bagepulver
1 dl kartoffelmel
smør og rasp til formen
Fyld:
3 ½ dl hindbærmarmelade
1 ½ dl sukker
Marengs:
4 æggehvider

Pisk æg og sukker luftigt.
Bland de to slags hvedemel med bagepulver og vend det i dejen.
Hæld dejen i en smurt og raspet form, ca 22 cm i diameter.
Bages på midterste rille ved 175°C i ca 30 min.
Vend kagen ud og lad den køle.
Del den i 3-4 tynde tærtebunde.
Læg bundene sammen med hindbær-marmelade.
Stil tærten på en bageplade.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og bland forsigtigt sukkeret i.
Smør marengsen ud over tærtens top og sider.
Bag den i ovn ved 175°C i ca 10 min til marengsen har fået en fin farve.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her