Logo

Margrethesnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
1 hårdkogt æggeblomme
1 rå æggeblomme
65 g flormelis
125 g smør eller margarine
250 g hvedemel
1/8 tsk bagepulver

Fyld:
250 g hindbær- eller solbærmarmelade

Pynt:
150 g marcipan
100 g sigtet flormelis
1-2 æggehvider
1 tsk Vanila

Den hårdkogte æggeblomme moses ud med en gaffel og røres derpå med den rå æggeblomme, flormelis og halvblødt smør. Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og røres i lidt efter lidt. Dejen lægges koldt, til den er fast. Den rulles ud på melstrøet bord i knapt ½ cm’s tykkelse og skæres i stænger, der er 5 cm brede. Stængerne bages i forvarmet ovn ca. 10 min. ved 200ºC.
De dækkes med marmelade. Pynten røres sammen med så meget æggehvide, at massen er til at sprøjte ud. Der sprøjtes striber langs begge sider af stængerne. De bages igen ca. 10 min. ved 185ºC. Stykkerne snittes i stykker på 3 cm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her