Logo

Mariannes kaffekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
200 g smør
175 g sukker
4 æggeblommer
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g kokosmel
100 g finthakket mørk chokolade
4 æggehvider
Glasur:
100 g flormelis
1 spsk kakao
1-2 spsk kogende vand

Smør og sukker røres sammen, rør æggeblommerne i en ad gangen. Bland bagepulveret i melet og rør dette i dejen sammen med kokosmel og chokolade.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i til slut.
Fyld dejen i en velsmurt springform.
Bag kagen på næst nederste rille i ovenen ved 180°C i 1 time, tag kagen ud, løsn ringen.
Bland ingredienserne til glasuren og overtræk den kolde kage hermed inden serveringen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her