Logo

Mariannes kaffekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
200 g smør
175 g sukker
4 æggeblommer
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g kokosmel
100 g finthakket mørk chokolade
4 æggehvider
Glasur:
100 g flormelis
1 spsk kakao
1-2 spsk kogende vand

Smør og sukker røres sammen, rør æggeblommerne i en ad gangen. Bland bagepulveret i melet og rør dette i dejen sammen med kokosmel og chokolade.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i til slut.
Fyld dejen i en velsmurt springform.
Bag kagen på næst nederste rille i ovenen ved 180°C i 1 time, tag kagen ud, løsn ringen.
Bland ingredienserne til glasuren og overtræk den kolde kage hermed inden serveringen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mormors Mønske KlejnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokolademakronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• NøddetoppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Melon med hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os