Logo

Marmorkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

125 g margarine
175 g flormelis
2 æg
250 g hvedemel
3 tsk vanilje
2 spsk sukker
2 spsk mælk

Margarinen røres blød.

Sigtet flormelis drysses i.

Hele æg tilsættes et ad gangen.

Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og røres i dejen skiftevis med mælken. Godt 2/3 af dejen lægges på den smørsmurte, melstrøede sandkageform. I resten af dejen røres kakao, vanilje, sukker og mælk.

Den mørke dej lægges på den lyse og dejene blandes med en gaffel. Kagen stilles i en kold ovn.

Bages 1 time ved 175ºC.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Julekage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanillekranse 7En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kikse-Chokolade kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Isbombe MarquiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os