Logo

Marmorkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g margarine
175 g flormelis
2 æg
250 g hvedemel
3 tsk vanilje
2 spsk sukker
2 spsk mælk

Margarinen røres blød.

Sigtet flormelis drysses i.

Hele æg tilsættes et ad gangen.

Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og røres i dejen skiftevis med mælken. Godt ⅔ af dejen lægges på den smørsmurte, melstrøede sandkageform. I resten af dejen røres kakao, vanilje, sukker og mælk.

Den mørke dej lægges på den lyse og dejene blandes med en gaffel. Kagen stilles i en kold ovn.

Bages 1 time ved 175ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her