Logo

Marmorkage - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til søndagskaffen var der ofte marmorkage på bordet.

 

200 g smør

225 g sukker (ca. 3 dl)

2 tsk vaniljesukker

3 æg

250 g hvedemel (4 dl)

2 tsk bagepulver

1 dl fløde eller mælk

2 spsk kakao

 

Rør smør og sukker godt sammen og rør vaniljen i.

Tilsæt æggene og rør godt mellem hvert.

Bland bagepulver i melet og rør melet i dejen skiftevis med fløde eller mælk.

Tag ⅓ af dejen fra og rør kakao i.

Kom halvdelen af den lyse dej i en smurt sandkageform.

Kom den mørke dej herpå og herover igen den lyse dej.

Vend lidt rundt i kagedej en med en kniv, så kagen marmoreres.

Bag kagen ved 175°C i godt 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her