Logo

Marmorkage - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Til søndagskaffen var der ofte marmorkage på bordet.

 

200 g smør

225 g sukker (ca. 3 dl)

2 tsk vaniljesukker

3 æg

250 g hvedemel (4 dl)

2 tsk bagepulver

1 dl fløde eller mælk

2 spsk kakao

 

Rør smør og sukker godt sammen og rør vaniljen i.

Tilsæt æggene og rør godt mellem hvert.

Bland bagepulver i melet og rør melet i dejen skiftevis med fløde eller mælk.

Tag 1/3 af dejen fra og rør kakao i.

Kom halvdelen af den lyse dej i en smurt sandkageform.

Kom den mørke dej herpå og herover igen den lyse dej.

Vend lidt rundt i kagedej en med en kniv, så kagen marmoreres.

Bag kagen ved 175°C i godt 1 time.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Luises koldhævede italienske bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brosten En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengsroulade med hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krapfen med kvarkTil nytår og til fastelavn spiser man "Krapfen" i Tyskland. Og hvis man ikke kan stå for...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os