Logo

Marmorkage - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Til søndagskaffen var der ofte marmorkage på bordet.

 

200 g smør

225 g sukker (ca. 3 dl)

2 tsk vaniljesukker

3 æg

250 g hvedemel (4 dl)

2 tsk bagepulver

1 dl fløde eller mælk

2 spsk kakao

 

Rør smør og sukker godt sammen og rør vaniljen i.

Tilsæt æggene og rør godt mellem hvert.

Bland bagepulver i melet og rør melet i dejen skiftevis med fløde eller mælk.

Tag 1/3 af dejen fra og rør kakao i.

Kom halvdelen af den lyse dej i en smurt sandkageform.

Kom den mørke dej herpå og herover igen den lyse dej.

Vend lidt rundt i kagedej en med en kniv, så kagen marmoreres.

Bag kagen ved 175°C i godt 1 time.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Efterårsmad med nødderHvis du er så heldig at have et nøddetræ i haven, er det tid til at nyde de knasende...
• Pottebrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FlorentinersnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitrusisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os