Logo

Marokkanske pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
12 g gær
1 tsk bagepulver
3-4 dl hvedemel
1 tsk salt
1 spsk sukker
 
Æg, gær, salt, sukker og bagepulver blandes i en skål.
Derefter tilsættes vand og hvedemel samtidig og rører i ca 5 min.
1/2 l vand og hvedemel reguleres indtil dejen har en passende tykkelse.
Dejen hæver i 20 min.
Dejen bages på panden.
Tips: Pandekagerne kan serveres med kødfyld, honning el. is. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fine sprøde brune kager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rosin-æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt kransekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Eksotisk frugtsalat med papaya-myntesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os