Logo

Mazarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pas på, den er ikke slankende, men den er ganske dejlig. Vi skal mere end 25 år tilbage for denne opskrift. Der er ikke sat præcise mål på, for det er individuelt. Her er blot ideen.

mørdej
1 ½ dl mandler
60-80 g smør
1 ½-2 dl flormelis
1-2 æg
50-200 g (fløde)chokolade

Linseforme beklædes indvendigt med mørdejen.

Mandlerne smuttes og males.

Rør sukker og smør sammen, til det er blødt og hvidt, tilsæt så æggeblommerne og rør massen omhyggeligt.

Bland til sidst mandlerne i.
Fordel mandelmassen i de beklædte linseforme og bag kagerne i en 200°C varm ovn i ca 20 min.

Tag kagerne ud af formene og læg den meget småtskårne chokolade på.

I ovnen igen i et par minutter og herlige mazariner står foran dig!


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikanske cookiesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kuvertbrød, flutes og flere andre brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blueberry muffins Disse blåbærmuffins er meget lette og hurtige at lave med få ingredienser. Hvis du ikke...
• Abrikosparfait med melonLækker luftig abrikos is, som er dejlig sød.
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!