Logo

Mazarin - den gode

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 gram mandelmasse OO
250 gram sukker
250 gram smør
4 små æg
60 gram hvedemel
 
Kør mandelmasse med sukker til en masse.
Tilsæt derefter smør, der er blødgjort.
Kør massen til en masse.
Tilsæt hvedemel og derefter æg, et af gangen.
Passer til en mellemstor springform.
Bages ved 180ºC i ca. 40 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Beskøjter fra NorgeBeskøjter er en meget hård kiks, der kan holde sig næsten uendeligt. Denne opskift stammer...
• Lækker rouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brune og hvide fedtkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsincoulis letEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!