Logo

Mazarinbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 gram sukker
100 gram smør
100 gram marcipanmasse
2-3 æg

Pisk sukker, smør og marcipan sammen med en el-håndpisker.
Derefter piskes et æg i ad gangen.
Når massen bliver let og luftig, bredes den ud i 1 cm. tykt rektangel på et stykke bagepapir.
Bunden bages i en 175ºC varm ovn i ca. 15 minutter, til den er lysebrun. Tag den ud og lad den køle af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her