Logo

Medaljer - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Medaljer - Marie's

Ca. 12 stk

 

300 g hvedemel (5 dl)

200 g smør

60 g sukker (3/4 dl)

1 æg

1 portion kagecreme (se Linser)

Glasur:

100 g flormelis (2 dl) + 2 spsk vand

gelé

 

Findel fedtstoffet i melet, så det minder om reven ost.

Bland sukker i og til­sæt det sammenpiskede æg. Saml dejen.

Rul den ud til en tynd plade på et melet bord.

Udstik dejkager, hver med en diameter på 6 cm.

Bag dem ved 200°C i 6-8 minutter.

Rør glasuren sammen og kom den på halvdelen af kagerne.

Læg kagerne sammen to og to med creme imellem.

Pynt hver kage med en lille klat rød gelé.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage Nemesis fra The River CaféFå opskriften på chokoladekagen fra den berømte The River Café. “Uuuh, den er god. Den er...
• Nøddekage 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daim-tærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Caribisk banandessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os