Logo

Melon-jordbærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tærtebund med kant
1 almindelig lagkagebund
 
Fyld:
4 æggeblommer
50 g sukker
6 bl. husblas
reven skal af 1 citron
5 dl piskefløde
1 lille cantaloupmelon (200 g netto)
150 g friske jordbær
 
Pynt:
Lidt af melonkødet skåret i tynde skiver
lidt flødeskum
 
Pisk æggeblommer og sukker godt.
Udblød husblasen i koldt vand.
Vrid herefter alt vandet fra og overhæld husblasen med akkurat så meget kogende vand, at den kan udrøres hermed.
Kom den revne citronskal ned i æggemassen sammen med den smeltede husblas.
Pisk fløden stiv og tag lidt fra til at pynte kagen med.
Vend resten af flødeskummet i æggemassen.
Skær skrællen af melonen og skær kødet i små terninger.
Vend også disse i æggemassen.
Tærtebunden fyldes med ⅔ af melonfromagen, lagkagebunden lægges
på, og resten af melonfromagen fordeles på denne.
Pynt med melonskiver.
Sprøjt lidt flødeskum i kanten og pynt med jordbærrene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her