Logo

Meyers Jødekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Meyers Jødekager

330 g mel

250 g smør

200 g sukker

2 æggeblommer

1 æggehvide

3 spsk. sukker

1 spsk. stødt kanel

50 g hakkede mandler

 

Smuldr mel og koldt smør, så det har konsistens som revet parmesan (benyt evt. en foodprocessor).

Tilsæt sukker og æggeblommer, og rør/ælt det sammen til en homogen dej uden at ælte for meget.

Rul dejen til en pølse med en diameter på ca. 5 cm.

Pak dejen ind i plastikfolie, og læg den i køleskabet i 2-3 timer eller endnu bedre i fryseren i 1 time eller mere.

Skær tynde skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Pensl skiverne med æggehvide.

Bland sukker, kanel og mandler og drys det på skiverne.

Bag kagerne ved 200°C.

 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vandbakkelser 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelbrød med soltørrede tomaterDette kartoffelbrød med soltørrede tomater og durumhvede er nemt at lave, og smager...
• Ærø PandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Zuppa IngleseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os