Logo

Mikkelmuskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g margarine eller 2 dl olie
250 g flormelis
4 æg
270 g hvedemel
100 g chokolade
75 g nødder
1/2 kop fløde
1 tsk bagepulver

Nødder og chokolade hakkes.
Margarine, flormelis og æg røres sammen.
Derefter tilsættes hvedemel, chokolade, nødder, fløde og bagepulver.
Det kommes i en sandkageform.
Kagen bages ved 180° i ca 75 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Florentinere 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød bagt med porterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Galopkringle - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Familie kageServer som dessertkage til de store fester, men husk og lave meget for det bliver spist
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os