Logo

Mikro-chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
kage til Mikrobølgeovn, denne opskrift er baseret på maksimal effekt=900 watt

100 g mørk chokolade
100 g margarine
1 spsk vand
100 g sukker
3 æg
80 g hvedemel
1 tsk bagepulver
50 g valnødder

Kom chokolade og vand i en skål og smelt ved fuld effekt i 30 sekunder. Kom margarine ved chokoladen og giv fuld effekt i 30 sekunder. Rør margarine og chokolade sammen.
Pisk æg og sukker grundigt. Sigt hvedemel og bagepulver i æggemassen og tilsæt valnøddekerner. Tilsæt chokoladen til æggene.
Kom bagepapir i en form og hæld dejen i formen. Bag ved fuld effekt i 5 minutter. Lad kagen hvile i 5 minutter. Herefter kan kagen spises selvom den stadig er varm.








Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BondebrødRustikke brød med masser af smag. Du kan krydre dejen, eller give brødene mere fylde med...
• Mandelstænger- drik en »stanglækker« smoothie til stængerne
• Charlotte à la fraise cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Babyananas med marengsSpændende dessert med ananas og marengs, der er let at tilberede.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os