Logo

Min mors squashkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
2 1/2 dl olie
250 g sukker
5 dl groftreven squash
325 g hvedemel
2 1/2 dl nødde- eller solsikkekerner
1/4 tsk bagepulver
2 tsk natron
1 tsk salt
 2 tsk vaniljesukker
3 tsk kanel
 
Æg og sukker piskes skummende, olie piskes i og squash røres i.
Hvedemel, hævemidler, krydderier og kerner blandes og vendes i dejen.
Bages i ca. 1 time ved 175°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Godt, langtidshævet brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SmørdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Havreboller med courgetterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugter i hvidvinsgelé og cremesauceDesserten er en klassiker: Hvidvinsgelé med frisk frugt og vaniljesauce.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!