Logo

Min mors squashkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
2 ½ dl olie
250 g sukker
5 dl groftreven squash
325 g hvedemel
2 ½ dl nødde- eller solsikkekerner
¼ tsk bagepulver
2 tsk natron
1 tsk salt
 2 tsk vaniljesukker
3 tsk kanel
 
Æg og sukker piskes skummende, olie piskes i og squash røres i.
Hvedemel, hævemidler, krydderier og kerner blandes og vendes i dejen.
Bages i ca. 1 time ved 175°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?






Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her