Logo

Mine bedste fastelavnsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 pose tørgær
400 g hvedemel
1 brev citronskal reven
1 spsk ægte vaniljesukker
100 g margarine evt. flydende
2 dl mælk eller kærnemælk
1 spsk sukker
1 æg
hvid/rosa glasur og krymmel
 
Bland melet med gærblandingen og citronskallen, tilsæt de øvrige
ingredienser og ælt dejen glat.
Form dejen til boller og bag dem midt i ovnen ved ca 200°C forvarmet
varmluftovn i ca 8-10 min.
Afkøles på en bagerist.
Når bollerne er afkølet, pyntes de efter alle kunstens regler.
Fyld evt. 1 brev kagecreme med vanilje i bollerne, hvis du ønsker en mere
dessertagtig bolle.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?