Logo

Mine bedste fastelavnsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pose tørgær
400 g hvedemel
1 brev citronskal reven
1 spsk ægte vaniljesukker
100 g margarine evt. flydende
2 dl mælk eller kærnemælk
1 spsk sukker
1 æg
hvid/rosa glasur og krymmel
 
Bland melet med gærblandingen og citronskallen, tilsæt de øvrige
ingredienser og ælt dejen glat.
Form dejen til boller og bag dem midt i ovnen ved ca 200°C forvarmet
varmluftovn i ca 8-10 min.
Afkøles på en bagerist.
Når bollerne er afkølet, pyntes de efter alle kunstens regler.
Fyld evt. 1 brev kagecreme med vanilje i bollerne, hvis du ønsker en mere
dessertagtig bolle.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vaniljehorn 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Katrines nemme bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Østrigsk kartoffelbrødPrøv dette lækre kartoffelbrød fra Østrig som tilbehør til for eksempel supper eller...
• Æble-cobbler med blåbærEn cobbler er en amerikansk, ovnbagt dessert med frugt, der helt eller delvist er dækket...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!