Logo

Mokkacreme 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 blade husblas
4 dl fløde 13%
3 æggeblommer
3 spsk sukker
1 spsk kaffepulver
1 spsk kakao
2 dl piskefløde

Udblød husblasen i kold vand. Bring fløde 13% i kog.
Pisk æggeblommer, sukker, kaffepulver og kakao sammen.
Pisk lidt af den kogende fløde i og hæld det derpå tilbage i gryden. Varm cremen til kogepunktet, den må ikke koge, så skiller den.
Tag gryden fra varmen, knug husblasen fri for vand og smelt den direkte i den varme creme under omrøring.
Lad cremen blive kold, rør af og til i den, så den ikke trækker skind.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her