Logo

Mokkacreme 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 blade husblas
4 dl fløde 13%
3 æggeblommer
3 spsk sukker
1 spsk kaffepulver
1 spsk kakao
2 dl piskefløde

Udblød husblasen i kold vand. Bring fløde 13% i kog.
Pisk æggeblommer, sukker, kaffepulver og kakao sammen.
Pisk lidt af den kogende fløde i og hæld det derpå tilbage i gryden. Varm cremen til kogepunktet, den må ikke koge, så skiller den.
Tag gryden fra varmen, knug husblasen fri for vand og smelt den direkte i den varme creme under omrøring.
Lad cremen blive kold, rør af og til i den, så den ikke trækker skind.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladecreme cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nemme ciabattaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Clotted cream - størknet cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombær-tiramisuUhm brombær i lag med en lækker creme og kaffe marinerede kager
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os