Logo

Mokkaroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
7 spsk hvedemel
2 spsk cacao
2 tsk pulverkaffe
2 tsk bagepulver
3 æggehvider
11/4 dl sukker
3 æggeblommer piskede
2 spsk varm mælk
1 spsk sukker
2 1/2 dl fløde
1 tsk pulverkaffe
1 chokoladestang smuldret
11/4 dl mandelflager

Forvarm ovnen til 220°.
Sigt hvedemel, bagepulver, cacao og kaffepulver 3 gange.

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt lidt efter lidt sukkeret og pisk til det er opløst. Tilsæt de piskede æggeblommer og vend mælk og melblandingen i.

Fordel dejen jævnt i en smurt rouladeform og bag i ca. 8 min.

Strø det ekstra sukker på et stykke bagepapir og vend kagen ud her på. Lad den stå i 1 minut. Rul forsigtigt kagen med papiret og lad den stå til den er afkølet.

Pisk fløden med den ekstra pulverkaffe og vend halvdelen af den smuldrede chokoladestand og mandlerne i. Rul kagen ud og fordel fyldet på kagen og rul den sammen igen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MandelbrudEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdejssnegle med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mormors Mønske KlejnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Limefromage med granatæblekernerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os