4 æg 
75 g atwel 
2 spsk kartoffelmel 
60 g hvedemel 
1 tsk bagepulver 
Fyld: 
2 æggeblommer 
2 spsk sukker 
2 tsk majsstivelse 
1 dl mælk 
2 blade husblas udblødt i koldt vand 
2 tsk kakao 
piskefløde af 1 dl piskefløde 
Pynt: sigtet kakao 
Æggene piskes grundig. 
Atwel sigtes ned i æggemassen under piskning. 
Kartoffelmel, hvedemel og bagepulver sigtes og blandes i æggemassen med en dejskraber. 
Dejen hældes i en bradepande med bagepapir. 
Bages ved 200 º i 8-10 min. midt i ovnen. 
Afkøles på en bagerist med et fugtig viskestykke over. 
Til fyldet piskes æggeblommer, sukker, majsstivelse og mælk sammen i en gryde, og det varmes igennem under konstant omrøring. 
Koges ca. 1 min. hvorefter udblødt husblas tilsættes sammen med kakao. Afkøles og blandes med flødeskum. 
Fyldet fordeles på den kolde bund, der rulles sammen og pyntes med sigtet kakao.