Logo

Mormors Jødekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mormors Jødekager

Dejen er ualmindelig nem at arbejde med, og kagerne bliver dejlig sprøde.


400 g smør
500 g hvedemel
200 g flormelis
1 tsk hjortetaksalt
2 æg
thesukker og kanel til drys


Smørret smuldres i hvedemelet.

Flormelis blandes i sammen med hjortetaksalt, og dejen samles med æggene, der er pisket sammen forinden.

Hold lidt af æggemassen tilbage og se, om dejen kan tage det hele.
Rul dejen tyndt ud på bordet og stik kager ud med et glas, der ca er 6 cm i diameter. Pensl med lidt sammenpisket æg og drys med tesukker og kanel.

Der kan også drysses lidt finthakkede mandler på.
Bag kagerne i ovnen i ca 6 minutter ved 200°C.
Afkøles, før de pakkes i en lufttæt dåse.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Morgenbrød 2Hjemmebagt morgenbrød kan smelte ethvert hjerte, og den gode overraskelse kan forberedes...
• Chokoladekanin En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekurve 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MarmorfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os