Logo

Mormors kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g rosiner (knap 2 dl )
1 dl madeira eller portvin
50 g mørk chokolade
50 g nødder
250 g smør eller margarine
225 g sukker (godt 2 1/2 dl )
4 æg
275 g hvedemel (41/2 dl )
1 tsk bagepulver.

Begynd med fyldet. Udblød rosinerne i madeira eller portvin 1 time. Hak chokolade og nødder. Rør blødt smør eller margarine godt med sukkeret.
Rør æggene i et ad gangen, rør godt efter hvert æg.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i dejen sammen med rosiner med væde. Kom dejen i en velsmurt sandkageform (1 1/2 liter).
Bag kagen ved 175° 1-11/4 time.

Tips: Kagen er fryseegnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade-muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oldemors julekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessert skåle cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cheesecake, bagt, med creme fraicheCheesecake er en fantastisk lækker dessert, som er perfekt til kagebordet. Denne opskift...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os