Logo

Mormors kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g rosiner (knap 2 dl )
1 dl madeira eller portvin
50 g mørk chokolade
50 g nødder
250 g smør eller margarine
225 g sukker (godt 2 ½ dl )
4 æg
275 g hvedemel (41/2 dl )
1 tsk bagepulver.

Begynd med fyldet. Udblød rosinerne i madeira eller portvin 1 time. Hak chokolade og nødder. Rør blødt smør eller margarine godt med sukkeret.
Rør æggene i et ad gangen, rør godt efter hvert æg.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i dejen sammen med rosiner med væde. Kom dejen i en velsmurt sandkageform (1 ½ liter).
Bag kagen ved 175° 1-11/4 time.

Tips: Kagen er fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.581 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her