Logo

Mors boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Boller

500 g hvedemel
100 g margarine
50 g sukker
50 g gær
(50 g rosiner)
2 dl fingerlun mælk
2 tsk kardemomme
1-2 stk æg
1 tsk salt

1) Blandes og æltes godt til dejen slipper skål og kroge.
2) Stilles lunt med plast over i 1/2 time.
3) Æltes igennem med fingrene, formes så til boller.
4) Stilles igen lunt med plast over i 1/2 time.
5) Bages ved 200ºC i ca. 8 - 10 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Solsikkeboller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærsnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svenske mandelbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprød kokoskurv med sæsonens bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os