Logo

Mors boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller

500 g hvedemel
100 g margarine
50 g sukker
50 g gær
(50 g rosiner)
2 dl fingerlun mælk
2 tsk kardemomme
1-2 stk æg
1 tsk salt

1) Blandes og æltes godt til dejen slipper skål og kroge.
2) Stilles lunt med plast over i ½ time.
3) Æltes igennem med fingrene, formes så til boller.
4) Stilles igen lunt med plast over i ½ time.
5) Bages ved 200ºC i ca. 8 - 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her