Logo

Mors Flæskpandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

5 æggeblommer
5 strøgne spsk hvedemel
ca 1 dl mælk
½ tsk salt
5 stiftpiskede æggehvider
8 skiver stribet flæsk
strøsukker
 
Steg flæskeskiverne på en pande.
Lad noget af fedtet være tilbage i panden til at bage pandekagen i.
Læg flæsket pænt rundt i en vifte på panden.
Rør æggeblommerne med melet. tilsæt mælk og salt.
Pisk æggehviderne meget stive og vend dem i æggemassen.
Hæld det hele over flæsket og jævn det ud.
Når pandekagen er gylden og pæn, skal den vendes på et låg og bages på den anden side.


Tips: Vi er opvokset med strøsukker på denne pandekage.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Herlig flødebollelagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Piftede pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fine bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronfromage 3En god klassiker skal man ikke pille for meget ved. Men her er en super nem version, hvor...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!