Logo

Mors Flæskpandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

5 æggeblommer
5 strøgne spsk hvedemel
ca 1 dl mælk
1/2 tsk salt
5 stiftpiskede æggehvider
8 skiver stribet flæsk
strøsukker
 
Steg flæskeskiverne på en pande.
Lad noget af fedtet være tilbage i panden til at bage pandekagen i.
Læg flæsket pænt rundt i en vifte på panden.
Rør æggeblommerne med melet. tilsæt mælk og salt.
Pisk æggehviderne meget stive og vend dem i æggemassen.
Hæld det hele over flæsket og jævn det ud.
Når pandekagen er gylden og pæn, skal den vendes på et låg og bages på den anden side.


Tips: Vi er opvokset med strøsukker på denne pandekage.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grahamsbrød2 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Trækketid: 20-25 min. Hævetid, i alt: ca. 1 time...
• Små amerikanske pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Havregryn muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtgrødFølgende frugter er velegnede til frugtgrød: Jordbær, hindbær, stikkelsbær, blommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os