Logo

Mors gæstekrans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
200 g smør
50 g sukker
2 æg
50 g gær
1 spsk lunken vand

Fyld:
75 g margarine
75 g sukker
50 g sukat
50 g rosiner
50 g knuste makroner

Pynt:
æggestryggelse
groft sukker

Gæren opløses i æggene og det lunkne vand, hvorefter hvedemel tilsættes, og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Form dejen til en pølse, der rulles eller klappes ud til et stykke på ca 15 cm's bredde og 85 cm's længde.
Langs midten af dejen anbringes remoncen, der smøres godt ud, og ovenpå lægges rosiner, sukat og de knuste makroner.
Dejens sider foldes mod midten, lidt ind over hinanden, anbringes på en smurt plade som krans eller kringle og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Stryges med æggestryggelsen, drysses med groft sukker og bages i forvarmet ovn på midterste rille ved 220°C i ca 12 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her