Logo

Mors Honninghjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mors Honninghjerter

450 g honning
450 g hvedemel
1 tsk stødt nellike
1 tsk stødt kardemomme
2 tsk stødt kanel
2 tsk hjortetaksalt
2 æggeblommer
10 g gær
2 tsk potaske
1-2 tsk vand

Pynt: Overtrækschokolade m/glansbilleder af engle eller nisser - kærlige ord i skrift eller navne skrevet med glasur.

Smelt honningen i en rummelig gryde.
Bland mel med krydderier og hjortetaksalt. Rør det i honningen.

Rør gæren ud i æggeblommerne, og potaske i lidt vand.

Tilsæt begge dele og lad dejen hvile 1 - 2 timer ved stuetemperatur.
Udrul dejen i 1 cm's tykkelse og udstik hjerter.
Bag dem ved 180°C i ca. 10 min.
Pensl hjerterne med smeltet chokolade.
Honninghjerterne kan flækkes og lægges sammen med abrikos- eller appelsinmarmelade.

De opbevares i en tætsluttende dåse.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her