Logo

Mors Honninghjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mors Honninghjerter

450 g honning
450 g hvedemel
1 tsk stødt nellike
1 tsk stødt kardemomme
2 tsk stødt kanel
2 tsk hjortetaksalt
2 æggeblommer
10 g gær
2 tsk potaske
1-2 tsk vand

Pynt: Overtrækschokolade m/glansbilleder af engle eller nisser - kærlige ord i skrift eller navne skrevet med glasur.

Smelt honningen i en rummelig gryde.
Bland mel med krydderier og hjortetaksalt. Rør det i honningen.

Rør gæren ud i æggeblommerne, og potaske i lidt vand.

Tilsæt begge dele og lad dejen hvile 1 - 2 timer ved stuetemperatur.
Udrul dejen i 1 cm's tykkelse og udstik hjerter.
Bag dem ved 180°C i ca. 10 min.
Pensl hjerterne med smeltet chokolade.
Honninghjerterne kan flækkes og lægges sammen med abrikos- eller appelsinmarmelade.

De opbevares i en tætsluttende dåse.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kattetunger 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Årets kage med øl 2003En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kringle med marcipan og mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkoldskål med honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os