Logo

Mors Jødekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mors Jødekager

500 g hvedemel (10 dl)
1 tsk hjortetaksalt
1 tsk ingefær
1-2 økologisk citron, reven skal af
400 g smør/margarine
250 g sukker (3 dl)
1 æg
Til pensling: æg, sukker og kanel samt evt. mandler

Hvedemel, hjortetaksalt, ingefær og citronskal blandes.

Fedtstoffet smuldres heri, sukkeret tilsættes, og dejen samles med det halve, sammenpiskede æg.

Den hviler køligt mindst ½ time.

Rulles derefter tyndt ud og udstikkes i runde kager, som pensles med æg og drysses med kanel og sukker samt måske snittede mandler.
Bages ca. 5 min. ved 200°C.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?