Logo

Mors kardemommeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 gram hvedemel
100 gram margarine (evt. oliemargarine)
1 ½ dl vand
1 ½ dl mælk
50 gram gær
2 spsk sukker
1 tsk bagepulver
1 tsk kardemomme
 
Margarine smeltes evt. i mikroovn
Mælk og vand tilsættes
Gæren udrøres i blandingen
Der tilsættes sukker, bagepulver og kardemomme
Melet røres i og ekstra hvedemel tilsættes, til man får den rigtige konsistent.
Dejen må ikke blive for "tør"
Dejen hæver 20 minutter
Dejen æltes og formes til 12 boller, der placeres på en bageplade
Ovnen tændes på 275°C, og mens den varmer op hæver bollerne 15 minutter
Bollerne pensles med ymer, æg, youghurt eller hvad man nu lige har ved
hånden
Bollerne bages 10 minutter på midterste rille eller til de er gyldne
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pekan-dessertkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiberbrød2 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Trække- og hævetid: 1 døgn. Bagetid: 35-40 min....
• RispandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Porrer på polsk + TyttebærrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!