Logo

Mors Vaniljekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mors Vaniljekranse

450 g hvedemel
100 g maizenamel
375 g smør
250 g hasselnødder
160 g sukker
3 spsk vaniljesukker
1 æg


Bland hvedemel og maizenamel og smuldr smørret i.

Tilsæt de malede nødder, sukker og vaniljesukker og saml dejen med et æg.
Dejen formes gennem kødhakkemaskinen og laves til kranse.

De bages ved 200°C i 10 -11 minutter.
Afkøles, før de pakkes i en lufttæt dåse eller glas

Prøv at trille dejen til blyanttykkelse og lav derefter kranse. Det kan godt lade sig gøre, men tager mere tid.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikanske småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kvikke kommenskringler SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærflødeskum cupcakesDisse cupcakes har på grund af blåbærrene en utrolig flot farve. Cupcakes'ne er lette at...
• Abrikossauce 2Abrikossauce er en dejlig sauce som kan bringe sødme til både salte og syrlige retter.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os