Logo

Mortens oliven brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 øl
samme mængde vand
25 g gær
2 spsk salt
1 spsk sukker
peber
oliven efter smag
3 spsk olie
hvedemel til dejen er fast

Hæld øl og vand i en skål. rør gæren ud i det tilsæt salt, sukker og peber evt. andre krydderier!
kom olie og oliven i! tilsæt hvedemel lidt efter lidt til dejen er fast! tag dejen ud og ælt den godt samme på bordet!
kom dejen tilbage i skåle dæk den til med madfilm og stil i køleskab i min 12 timer
Tag dejen ud af køleskabet ælt den igennem form flûtes eller boller lad brødene hæve på pladen i 45 min pensel med vand eller mælk! bag dem ved 200 º til de er færdige ca 20 min
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YoghurtkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klistrede toffee pudding cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikanske pandekager - BrunchDisse amerikanske pandekager er perfekte, når maven skal være fyldt til en lang dag ved...
• Æblekage med raspGammeldags æblekage med rasp og med flødeskum og ribsgelé på toppen er en ægte klassiker,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os