Logo

Mortens valnøddeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Boller

6 dl vand
1 kg hvedemel (ca.)
200 g fuldkorn hvedemel (ca.)
50 g valnøddekerner
50 g gær
æg (til pensling)
knækkede rugkerner
salt
1 spsk olie

Gær udrøres i vand+salt+olie Fuldkorns hvedmel tilsættes valnødder hakkes groft og tilsættes hvedemel tilsættes indtil dejen føles "rigtig". Hæver i 1/2 time Dejen slåes ned og deles til ca. 16 boller som formes og efterhæver i ca 15 min. Pensles med æg og drysses med rugkerner.
Bages ved 225ºC i 20 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjemmelavede TacoskallerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Søde tærter "pâte brisée"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk sesambrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærgufEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os