Logo

Mortens valnøddeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Boller

6 dl vand
1 kg hvedemel (ca.)
200 g fuldkorn hvedemel (ca.)
50 g valnøddekerner
50 g gær
æg (til pensling)
knækkede rugkerner
salt
1 spsk olie

Gær udrøres i vand+salt+olie Fuldkorns hvedmel tilsættes valnødder hakkes groft og tilsættes hvedemel tilsættes indtil dejen føles "rigtig". Hæver i ½ time Dejen slåes ned og deles til ca. 16 boller som formes og efterhæver i ca 15 min. Pensles med æg og drysses med rugkerner.
Bages ved 225ºC i 20 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her