Logo

Mosters banankage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
125 g sukker
2 bananer
2 spsk citronsaft
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
50 g smeltet smør
200 g hakket chokolade
125 g hvedemel
 
Pisk æggeblommer og sukker sammen.
Tilsæt sukker, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker.
Mos bananerne og tilsæt dem og citronsaften.
Pist æggehvider stive og rør det forsigtigt i dejen.
Tilsæt tilsidst chokoladen.
Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir og bag den i ca. 50 minutter ved 170ºC nederst i ovnen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muffins med rosiner og æbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Christiansfelder honningkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• OstegreneTilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 1¼ time Bagetid: ca. 15 min. Fryseegnet....
• Morocco trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os