Logo

Mosters chokoladecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kagecreme, bruges bl. a. til Mosters chokoladekage.

150 g sigtet flormelis
75 g smør
1 æg
125 g mørk chokolade
2 spsk vand

Chokoladen smeltes sammen med vandet og afkøles igen. Dette blandes sammen med resten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• M & M småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brygmesterens ØlkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Meyers VanillekranseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling Marengo + Den gode blommekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!