Logo

Mosters chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
kage

125 g mørk chokolade eller 3 spsk cacao med top + 70 g smør
125 g smør/margarine
1 ½ dl kold stærk kaffe
4 store æg
300 g sukker
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
Mosters chokoladecreme

Chokoladen, smøret og kaffen smeltes og blandes. Æggene og sukkeret piskes sammen og der blandes hvedemel og bagepulver i. Nu stilsættes så den allerede lavede chokoladeblanding. Bages i springform ved 180ºC i 1 time (hold øje med den det sidste stykke tid). Afkøles, skæres igennem og lægges sammen med Mosters chokoladecreme, der også smøres udenpå kanter og top.

Se Mosters chokoladecreme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?