Logo

Mosters chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
kage

125 g mørk chokolade eller 3 spsk cacao med top + 70 g smør
125 g smør/margarine
1 1/2 dl kold stærk kaffe
4 store æg
300 g sukker
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
Mosters chokoladecreme

Chokoladen, smøret og kaffen smeltes og blandes. Æggene og sukkeret piskes sammen og der blandes hvedemel og bagepulver i. Nu stilsættes så den allerede lavede chokoladeblanding. Bages i springform ved 180ºC i 1 time (hold øje med den det sidste stykke tid). Afkøles, skæres igennem og lægges sammen med Mosters chokoladecreme, der også smøres udenpå kanter og top.

Se Mosters chokoladecreme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med appelsinsmagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougat-nøddekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Landbrød - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KakaosorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os