Logo

Muffins med chokolade og figen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g (ca. 6 stk) grofthakkede figener
1 tsk revet citronskal
4 spsk citronsaft
250 g (2 ¾ dl) rørsukker
3 æg
1 dl solsikkeolie
225 g (3 ½ dl) hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g (eller mere!) mørkt grofthakket chokolade
12 - 20 papirforme

 
Figner og citronskal og citronsaft røres sammen og trækker, mens resten af dejen laves.
Rørsukker og æg piskes grundigt til det er let og luftigt.
Olien piskes i.
Hvedemel, bagepulver og chokolade blandes og røres i.
Figenmassen blandes forsigtigt i dejen.
Dejen fordeles i papirforme og fyldes ⅔ op.
Bages ca. 15 minutter ved 200°C på midterste ovnribbe.


Tips:Kagerne kan være svære at vurdere pga. chokoladen og figenerne! Men de hærder helt når de kommer ud. De er bedst kolde, så chokoladen når at størkne!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her